Middag vid Notre Dame

Publicerat: 2011-10-09 | 12:45:59 i Allmänt
Igårkväll tog vi en tur in till Notre Dame för att unna oss en god middag. Vi åt alla trerätters, och beställde in bland annat grodlår, musslor, kanin, löksoppa och crème brulée. Trots påfrestande servitörer och katter i lokalen hade vi en mycket mysig kväll. Efter det gick vi till en mysig uteservering med infravärme (börjar bli kallt här nu!) och tog oss ett glas!







Britney Spears!

Publicerat: 2011-10-09 | 12:38:58 i Allmänt
I torsdags var vi på en spektakulär föreställning, vår barndomsidol var i stan så vi var bara tvungna att se henne! Vi fick hyfsat bra platser trots sena bokningar (mitt framför scenen men så långt ifrån man kan komma). Konserten var jättebra, dock är väl inte Brittan känd för superpersonliga uppträdanden. Låt på låt och inte så mycket mellansnack. 

Axelandra fick lov att gå tidigare från lektionen med Mr Muse, som hade hånat dem under hela lektionen för att de skulle se Britney. För att "få honom på vår sida igen", köpte vi en söt rosa nyckelring
med Britney på till honom!

Säga vad man vill om Britney men tror inte att det var någon som gick därifrån med uppspelt ansiktsuttryck! Bra kväll helt enkelt:D









Onsdagsutgång

Publicerat: 2011-10-07 | 15:41:11 i Allmänt
Efter 2 timmars velande fram och tillbaka blev det till slut utgång! Denna gång blev det Café Oz, en australiensisk pub vi varit på innan och stormgillar! Bra musik och roligt folk! Nikolina hade som utgångsplan att köra nyktert, men det sket ju sig the moment vi entrade baren.. Kul hade vi och dansade hela natten lång!










30e våningen, inte fy skam!




Enbart för The American Cup!



Museumbesök x2

Publicerat: 2011-10-07 | 15:07:28 i Allmänt
Axelandra gav sig iväg på ännu en utflykt med Mr Muse, denna gången stod museum på schemat. Under loppet av 30 minuter hann vi avverka både ett marin- och arkitektmuseum. Roligare grejer har vi väl stött på, men det är ju viktigt att göda sin kulturella sida ibland också.












För oss svenskar som varit på Vasamuseet var inte detta marinmuseet något att hänga i gran..





Vårt minihus!

Publicerat: 2011-10-04 | 11:31:37 i Allmänt
Tycker att det är på tiden att vi visar er hur vi bor! Knappt 50 kvm delas av 4 vildar! Sovrummet får ni inte se än, då det ofta används som lagerutrymme då restan av lägenheten ska se nåt sånär ren ut.. Det blir ganska många grejer att förvara när man är så många som delar en så liten yta:)


Del av vardagsrum. Notera bäddsoffan - gäster är hjärtligt välkomna!


Andra delen av vardagsrummet


Här intar vi våra måltider och vindrickarkvällar


Köket - vi är numera exellenta gasspiskockar!


Del av toalett!



Bildbomb

Publicerat: 2011-10-04 | 11:22:12 i Allmänt
Vi är sämst på att blogga, men det händer saker hela tiden i den här stan, och oftast kommer vi inte hem förrän sent på kvällarna, och då måste det lagas mat och styras med läxor och diverse andra hushållsysslor! Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så här kommer en bildbomb, allt ifrån vår weekend i Cannes till pajkalas i parken! ENJOY!


Utgång på en australiensisk pub med "svenska maffian" - som vi så fint blir kallade nuförtiden!




Coolaste stålstatyn, alla trodde det var en riktig snubbe som stod där!


Vy från tåget mot Cannes!


Vår egna privata jacuzziterass!


Sunkiga Cannesturister!






Best buddy picture!












Emelie åt råbiff!




Nyfunna vänner i Cannes!


Utsikt över Cannes






Pizza med grannflickorna!




Pajpartaj på Cité Universitaire!






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!