Framme!

Efter en god natts sömn hinner vi nu berätta lite om vårt första dygn i Paris! 

Vi blev upphämtade på Port Maillot av Toni (Mannen vi hyr vår lilla lägenhet av) och fick till vår glada förvåning en guidad tur till nästan alla Paris sevärdheter. Just då var vi i chocktillstånd, vi var jättetrötta från resan och trodde att vi skulle åka direkt ut till huset. Istället kastade vi oss ur bilen precis utanför Eiffeltornet och hann ta några bilder, sen hoppade vi in igen och körde vidare!

När vi kom fram visade Toni oss sitt ut hus och trädgård (kan tilläggas att han odlar egna bananer!), och allt var jättefint! Sen fick vi se vår lilla lägenhet, och alla är supernöjda. Den är större än vad vi trodde och vi kommer nog trivas jättebra här! Bilder kommer upp lite senare för vi har lite ont om tid!

När vi kollat in lägenheten blev vi bjudna på en fin pastalunch, med vin till såklart! Efter det åkte vi direkt till ett stort köpcenter och handlade mat; skitsvårt att handla mat i annat land, men det ska vi nog vänja oss vid! Sen kom vi hem, och då var vi så trötta att vi knappt kunde stå på benen, men då fick vi reda på att vi var inbjudna på middag hos Toni kl halv tio. 

Vi åt en fantastisk middag, och var nog inte klara förrän vid halv tolv, och när vi kom hem däckade alla fyra i stort sätt på en gång.

Vi har det jättebra här och tror verkligen att vi kommer trivas som fisken i vattnet:)
Det enda negativa är att vi kanske måste göra oss av med Fågelklockan!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan!

Vad trevligt allt låter :-)

Men vad är egentligen en fågelklocka? :-)



Kramar Elin♥

2011-08-30 @ 16:56:48
Postat av: Cecilia Hjort Brandell

Hej alla! Detta låter ju helt fantastiskt! Jag blir alldeles varm i hjärtat då jag läser detta. Tänk att allt gått så bra! Det låter som att ni blivit väldigt fint mottagna! Ser fram emot nästa rapport! Stor kram från Cia

2011-08-30 @ 20:50:57
Postat av: Svar till Elin!

Hej söt! En fågelklocka är en klocka som låter som en fågel varje timme, så varje gång det blir ny timme låter den som en fågelart:) mysigt men konstigt! Puss från storasyster!

Och till Cia: jaa vi har det helt underbart här, går inte att beskriva! Är dock sjukligt trötta fortfarande.. kram!

2011-08-31 @ 01:20:51
Postat av: Torbjörn

Hej, ni verkar ha det härligt. Galleries Lafayette påminner lite om Burlövs center - eller hur Axelina.



Torbjörn

2011-08-31 @ 07:48:34
Postat av: Lile

Ni verkar ha de jättebra, vill bara säga att ja saknar syster min, plugga nu bara så hårt de går, hehe men glöm inte o njuta oxå, föresten Niko så har jag köpt motorcykeln, skit snygg ja är så sexig på den, ha de bra så länge, dont be a stranger, o självklart en hälsning till er alla

2011-09-01 @ 20:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!