10 September

Vi blev bjudna på barbecue hos Toni, supertrevligt och gott som vanligt. Vi blir så sanslöst bortskämda här, blir vi inte nedbjudna på finmiddag kommer han upp med små matlådor åt oss, han är verkligen genomsnäll!

Efter middagen åkte vi in till Paris för att kolla in Trocadero och Eiffeltornet. Det där förbaskade tornet får man aldrig nog av! Lika förtrollande varje gång man ser det. Efter att stått där och glott som ugglor ett tag gick vi till en restaurang för att stilla vår hunger. Vi kände oss modigare än vanligt så till förrätt beställde vi in sniglar! Ingen sensation i sig, lite för lite kryddade tyckte vi. Smaken var väl helt okej, men tanken på att det var sniglar gjorde att det vände sig lite i magen. Stackars Nikolina försökte tugga sönder dem, men det gick ju inte riktigt..  Men kul att ha testat!

Därefter gick vi tillbaka till Eiffeltornet för att se hur det såg ut by night.  Därefter åkte vi hem, och trötta som vi var blev det skräckfilmkväll. (Axelina somnade fem minuter in i filmen, hon tackar sin älskade mor för det arvet!)






Tonis bananskog!
















Hovmästarn (även kallad Draken) är igång!


Escargots! (Sniglar)










Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vilka jättefina bilder! Ni blir ju verkligen bortskämda med Tonis matlagning! Axelina, du får försöka hålla dig vaken under filmerna! Det är ju inget höjdararv precis att bli medvetslös redan under ingressen<3

2011-09-15 @ 20:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!