2:a September

Vi väcktes av gassande solsken, rummet var stekhett och det gick knappt att vara inomhus. Vi bestämde oss för att utnyttja vår underbara trädgård, och spendera några timmar i solen! När vi låg där och solade kom Toni ut och frågade om vi ville ha lite grillat till lunch, och såklart svarade vi ja, då han gör världens godaste mat! Som vanligt var maten utsökt, och vi åt tills vi storknade. Vi fick allt från korv till citronsorbet (vi har insett att börjar vi inte träna snarast kommer vi gå upp sanslöst mycket i vikt, därför har vi spanat in en simhall några meter här ifrån). 

Efter det åkte Alexandra och Axelina in till stan för att fixa med sina kurser till skolan - lättare sagt än gjort! Läraren kunde mindre än ingeting, och de preliminära kursvalen vi gjort i Sverige kunde vi bara kasta bort, vi fick helt enkelt börja om från början.. Förhoppningsvis har vi nu fixat ihop ett 30-poängsschema för denna terminen.

Under tiden var Emelie och Nikolina bjudna på middag hos Toni, för att välkoma en ny tysk tjej som ska bo i huset bredvid. Som vanligt sanslös god mat och trevligt sällskap!

Efter några glas vin bar det iväg mot Champs Elysées, där vi skulle träffa våra ERASMUS-vänner på ett uteställe. När vi kom ditt var kön kilometerlång, men Emelie och Nikolina använde sin svenska charm, och gjorde så vi fick gå förbi hela kön och direkt in! Roligt uteställe, dock asdyra drinkar! Vi älskade inredningen, speglar över hela stället!








Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul att läsa om din resa Axelina! lycKa till med allt! Kram Hanna

2011-09-03 @ 20:33:56
Postat av: Svar till Hanna!

Åh vad roligt att du läser!:) Tack! Hoppas allt är bra i Sverige! Kramar

2011-09-03 @ 21:33:50
Postat av: Cecilia Hjort Brandell

Vilket liv ni lever. Helt sanslöst roligt! Jag är så glad för sin skull Axelina! Men vem ska kunna leva upp till Tonis matlagning då ni kommer till Sverige? Jag har precis kommit hem från Stockholm. Jag har sprungit Tjejmilen och det var så roligt. Nils är på plats i Göteborg och det är så roligt att han är här. Stor kram från lilla faster.

2011-09-04 @ 22:13:59
Postat av: Elin

Och ni solar? Det skulle man ALDRIG kunna göra här hemma nu! :D

2011-09-06 @ 19:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!