3 September

Vi unnade oss en god sovmorgon på lördagen, sedan gav vi oss iväg för att utforska vår lilla by. Vi hittade en jättebra liten mataffär inte alls långt ifrån boet! Nu när vi hittat dit kan vi ta vår fina lilla kärringvagn med oss som vi fått av Toni!

Senare på kvällen åkte Emelie iväg till en kompis, och för resterande familjemedlemmar blev det lördagsmys. Går att tilläggas att vädret ej tillåt annat. Vi har aldrig varit med om ett värre åskoväder än det vi upplevde! Blixtarna lös upp hela huset, och åskan gjorde så att allt skakade, regnet ska vi inte ens prata om! Vi blev genast oroliga för stackars Emelie som befann sig i Paris, men lyckligtvis var vädret inte fullt lika hemskt där. Hemma i Neuilly-Plaisance dracks det vin, och pratades om livets viktiga frågor.





Kommentarer
Postat av: Cecilia Hjort Brandell

Det låter som att ni har det helt underbart!! Ni är verkligen som en liten familj. Tur att det löste sig till slut med kursen och skolan Axelina och Alexandra. Bilderna från Montmartre är ljuvliga. Tänker på filmen och längtar efter att få hälsa på er!!! Kram från faster Cia

2011-09-08 @ 17:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!