8 September

Skolan rullade på både tisdag och onsdag, om något flummig och oklar! Axelina och Alexandra tyckte att det var dags för en shoppingtur, och shoppade loss på något så exotiskt som H&M! Skäms lite över att vi inte handlade på nåt coolt franskt ställe, men nöden hade ingen lag, vi var i akut behov av kläder och hade inte tid att leta rundor efter bra butiker - det får bli en annan gång!

Över till torsdagen; dags för Vogue Fashion Night! Vår lärare i Luxury Brand Marketing gav oss i läxa att köpa varsin Voguetidning, för att få biljetter, och sedan springa runt och mingla och dricka champagne på diverse lyxbutiker - sämre läxor har vi varit med om i våra dagar!

Stackars Emelie var tvungen att sitta hemma och plugga till en tenta hon hade lite senare i veckan, så det blev de resterande tre familjemedlemmarna ackompanjerat med två goa svenskor från A och A's klass som avnjöt kvällen. Vi vandrade runt i diverse butiker och drack massa dyr champagne, men till slut blev köerna i varje butik så långa att vi bestämde oss för att gå till en mysig servering och dricka vin!



I Skolan





Underhållning i metron!








Alexandra och trevliga svenskorna Malin och Sara!



Louis Vuitton













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!