Day Three

Planerat: En hel dag till att ta oss till IKEA, sedan komma hem och fixa med lägenheten och mysa och tända ljus och njuta!

Utfört: IKEA

Det började bra på morgonen när vi skulle ta oss till IKEA! Vi var väl förberedda med lista och kläder efter väder, samt kollat upp hur man tar sig dit med RER tåg och buss och allt vad det ska vara. Väl på plats så sket det sig vid andra varan där det diskuterades i en kvart om vilken besticksbehållare vi ska ha! Men det var tydligen den enda varan vi var så oense om för resten fungerade bra! Kanske för bra för väl vid kassan så hade klockan blivit mycket och vi hade samlat på oss en hel del och var tvugna att ta kassan för stora volymer.

När vi skulle ta oss hem gick det inte lika smidigt då vi hade för många kassar för att släpa ända till bussen. Då fanns det ju självklart inget annat val än att ta en kundvagn dit och sedan dumpa den i något buskage medan man springer mot bussen med fulla händer. På bussen gällde det att trängas och försöka trycka ihop påsarna så alla på bussen skulle få plats och för att minska antalet onda blickar på de självklart utlänska små tjejerna som tar upp halva bussen med sina blåa kassar.

Väl framme vid stationen som ligger en kvart hemifrån var alla utmattade och vi tänkte att vi skulle unna oss taxi hem eftersom hela IKEA kalaset gick på mindre än förväntat. Men självklart var taxi-zonen full av personbilar som väntade på passagerare och ingen taxi fanns att få tag på!

Alldeles för trötta för att gå hem bestämde vi oss för att ringa efter taxi och kort därefter var halva grannskapet involverat i vår hemfärd!

Efter många om och men så vart det ändå till slut att vi var tvugna att gå hem för att hinna i tid. Vi hade blivit bjudna på middag på kvällen och ville inte vara sena eftersom det var de två svenska tjejernas sista kväll där.
Svettiga och precis hemkomna gick vi till det stora huset och satt och glodde som ugglor medan Toni bakade äkta italiensk pizza med färska sicilianska ingredienser som var gudomlig! Vi fick även smaka mozarella som var gjord av buffelmjölk. Rekomenderas!




Vart är potatismosen och lingonsylten? Grov besvikelse!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej!!



Ni verkar ju ha haft en heldag på IKEA, men köttbullarna ser ju inte ut att ha varit någon höjdare.

Jättekul att läsa bloggen! Ser framemot fler roliga inlägg och bilder.



Kram till er alla!!

2011-09-02 @ 12:25:38
Postat av: Svar till mamma!

nej det smakade mög! Jag tycker det är superkul att du läser, känns mysigt:) Puss och hälsa alla där hemma!

2011-09-03 @ 21:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!