Veckan som gått

Vet att vi är dåliga med bloggeriet, men det är så mycket som händer hela tiden att man inte har tid att sitta och häcka framför datorn.. Axelandra (Axelina+Alexandra) var med skolan och kollade in Le Grand Palais och lite andra sevärdheter. Går en underbart rolig kurs som går ut på att åka på så många utflykter i Paris som möjligt, och få poäng för varje utflykt man hänger med på - vi gillar't! (Imorn ska vi till Versailles!)

Annars har vi gjort lite allt möjligt, gått rundor inne i Paris och handlat billiga skor, storhandlat mat för ett helt år, och annat kul! Igår var Axelandra på afterwork med skolan, på en klubb som låg precis bredvid Notre Dame! Emelie och Nikolina stannade hemma och förde livsförändrande konversationer och diskussioner innan läggdags.

Nikolina och Emelie möttes upp på Champs-Élysées på förmiddagen och spenderade hela dagen på denna fantastiska gata då det hanns med bla shopping av linnen, överstrykningspennor och böcker, klättring upp till toppen av triumfbågen samt en massa promenader och tönterier!

Nu ska vi laga Biff Teriyaki, och bara mysa, behövs en lugn kväll efter gårdagen..


Le Grand Palais






Här önskar vi att vi hunnit införskaffa paraplyn..




Tvugna att ta en fjortisbild i hissen!


På Le Saint




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!