Versailles/Minikräftskiva, 17 september

Long time no see! Upptagna som arbetande myror här borta i Paris! I helgen hann Axelandra med ett besök i Versailles, detta underbara slott. återigen var detta en utflykt med Muse Cruise (Läraren i French culture and civilization) och därmed poänggivande och gratis! Vi gick genom rum efter rum, säkert 400 st (på ett ungefär), och vi kan ju säga att fötterna mådde allt annat än bra när vi kom hem! 

Sara och Malin följde med hem efter Versailles, då vi hade planerat in en liten liten minkräftskiva. Under vårt tidigare IKEAbesök hade vi införskaffat ett fåtal kräftor som nu skulle förtäras. Vi hade även bjudit in de andra svenska flickorna, men eftersom att mobilnätet inte är fullt fungerande här, så fick de inte vår invit förrän alldeles för sent. Mysigt hade vi ändå, med massa ost och gottgott. Kvällen avslutades med charader och ett sjuhelvetes uppträdande av Axelina som skulle spela bongotrummor, och även agera ormtjusare!












Audioguides - ett måste för den vetgirige!



















Kommentarer
Postat av: Cecilia Hjort Brandell

Jag blir lika lycklig varje gång jag läser er blogg. Det verkar som om ni gör precis det som människan ska. Njuta av det som livet ger. Fortsätt tjejer och var rädda om varandra. Kram Cia

2011-09-22 @ 21:35:50
Postat av: Elin

Ni ser ut att ha det jättekul!

Och varmt också! Här hemma måste man gå med jacka och jeans -.-

Kram Elin

2011-10-01 @ 11:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!